biWel

Repte Oh Europa!

Augmenta la col·laboració i l'esperit d'equip mitjançant l'activitat física millorant el benestar dels treballadors de forma fàcil, divertida i motivadora.

Descobreix el pack start
Cas d'èxit a CIRSA

Amb el programa "ENJOY LIFE WITH US" el Grup ofereix noves propostes per millorar la qualitat de vida de tots els col·laboradors

Veure cas d'èxit
Estudis de l’impacte en la reducció de baixes laborals per TME

CAS D'ÈXIT en la reducció del 30% de la durada de baixes laborals per TME, obtenint un ROI de 2€ per cada 1€ invertit gràcies a la implantació d'un programa d'exercici preventiu.

Descarregar ebook
Biwel dissenya i implanta programes integrals de benestar laboral amb resultats d’impacte combinant solucions tecnològiques i serveis.

Conèixer-se per ser un mateix, un viatge.

Els programes de benestar laboral més reeixits són aquells que combinen, d’una forma humanitzada i experiencial: la ciència, la gestió, l’apoderament, el gamming i la tecnologia. Així és com li agrada treballar a Biwel! Volem conèixer als empleats, descobrir els seus objectius i dissenyar una experiència que els inspiri i els ajudi a canviar el seu estil de vida generant un compromís continu amb si mateix, amb l’empresa i amb el seu entorn. Invertir per generar!

Servicios principales

Plataforma de salud empresarial

Herramienta principal para la gestión integral del bienestar para personas y empresas saludables.

Consultoría

Asesoramiento, diseño y planificación de planes estratégicos adaptados a las necesidades de una empresa saludable.

Formación

Talleres teórico-prácticos de rigor científico, dinámicos y participativos para fomentar la seguridad y salud en el trabajo.

Programas integrales

Metodología propia de Biwel para integrar la cultura preventiva y de bienestar laboral al sistema de gestión de la empresa.

85%

Satisfacció

15%

Salut autopercebuda

2:1

ROI

Clients

Indústria | Administració | Mútues d’accidents i assegurances| Universitats |Construcció | Serveis