Biwel

Coneix el cas d'èxit de CIRSA

El programa 'Enjoy Life with us' va superar les expectatives en el seu primer any d'existència, tanmateix els indicadors seleccionats per avaluar el programa han sigut molt positius i amb alts percentatges de participació i satisfacció.

Descarregar ebook
Repte Oh Europa!

Augmenta la col·laboració i l'esperit d'equip mitjançant l'activitat física millorant el benestar dels treballadors de forma fàcil, divertida i motivadora.

Descobreix el repte
Informe de resultats sobre els projectes de PST a Epanya

Foment del Treball Nacional, amb el support de Biwel i la financiació Estatal per a la Prevenció de Riscos Laborals, ha volgut conèixer l'estat actual sobre les iniciatives i projectes de promoció de la salut a la feina que s'han dut i s'estan duent a terme per part de les empreses espanyoles.

Veure informe
Estudi de l’impacte en la reducció de baixes laborals per TME

CAS D'ÈXIT en la reducció del 30% de la durada de baixes laborals per TME, obtenint un ROI de 2€ per cada 1€ invertit gràcies a la implantació d'un programa d'exercici preventiu.

Descarregar ebook
Previous
Next
Biwel dissenya i implanta programes integrals de benestar laboral amb resultats d’impacte combinant solucions tecnològiques i serveis.

Conèixer-se per ser un mateix, un viatge.

Els programes de benestar laboral més reeixits són aquells que combinen, d’una forma humanitzada i experiencial: la ciència, la gestió, l’apoderament, el gamming i la tecnologia. Així és com li agrada treballar a Biwel! Volem conèixer als empleats, descobrir els seus objectius i dissenyar una experiència que els inspiri i els ajudi a canviar el seu estil de vida generant un compromís continu amb si mateix, amb l’empresa i amb el seu entorn. Invertir per generar!

Tecnología para la experiencia del empleado

Servicios principales

Plataforma de salud empresarial

Herramienta principal para la gestión integral del bienestar para personas y empresas saludables.

Consultoría

Asesoramiento, diseño y planificación de planes estratégicos adaptados a las necesidades de una empresa saludable.

Formación

Talleres teórico-prácticos de rigor científico, dinámicos y participativos para fomentar la seguridad y salud en el trabajo.

Programas integrales

Metodología propia de Biwel para integrar la cultura preventiva y de bienestar laboral al sistema de gestión de la empresa.

85%

Satisfacció

15%

Salut autopercebuda

2:1

ROI

Clients

Indústria | Administració | Mútues d’accidents i assegurances| Universitats |Construcció | Serveis

Últimas notas de prensa