Biwel

ALSINA

ALSINA

: 2018 - Actualidad

: ALSINA

ALSINA BE HEALTHY

un programa de benestar laboral pels seus més de 700 treballadors a tot el món

Encofrats Alsina, empresa especialitzada en solucions per a estructures de formigó, que opera amb 33 delegacions a 18 països i participa en més de 3.500 obres anuals, acaba de posar en marxa un programa de benestar laboral per als seus més de 700 empleats a tot el món. Per fer-hi front la companyia ha confiat en la plataforma Biwel a través de la qual ha dissenyat el programa Alsina Be Healthy.

L’objectiu d’Encofrats Alsina és poder canalitzar totes les accions del projecte des de la plataforma, per tal de crear un programa saludable que ajudi a millorar la salut i el benestar, millorar la satisfacció laboral, retenir el talent i la cohesió d’equip.

El programa Alsina Be Healthy permet als empleats monitoritzar el seu benestar de forma integral (activitat física, nutrició i son) en una mateixa plataforma i poder obtenir recomanacions personalitzades per millorar els seus índexs dia a dia. L’empresa disposa d’un mòdul propi amb diferents quadres de comandament per a poder analitzar, gestionar i mesurar l’impacte dels programes proposats als treballadors de les diferents seus. D’aquesta manera es poden detectar necessitats i oferir als empleats noves formes de millorar dels seus hàbits i estils de vida saludables diaris.

Jaume Alsina, adjunt del CEO d’Encofrats J.Alsina, declara que “dins del nostre programa de salut laboral té una gran importància la possibilitat de poder generar reptes i activitats entre els membres de cada delegació per poder crear cohesió entre els equips locals” afegeix.

Com a activitat inicial la companyia ha llançat un repte per delegacions que consisteix a arribar a una altra delegació a partir de la suma de passos diaris de cada empleat, que es veuran recompensats a partir de la seva activitat física.

Dins del programa de benestar laboral d’Encofrats Alsina s’ha creat la figura de l’Wellbeing Manager, que té com a objectiu millorar l’adherència de tot els empleats al programa mitjançant la dinamització de campanyes de comunicació, formacions, activitats i reptes per a crear una comunitat saludable entre els treballadors.

Per Biwel, aquest projecte suposa un gran repte amb el qual pretén ampliar les seves fronteres i créixer a nivell internacional gràcies a clients espanyols.

Vols conèixer els resultats?

Per a obtenir més informació, si us plau ompli el següent formulari: