Biwel

Plataforma

Fàcil, útil i potent

Per a tu i la teva empresa

És l’eina de referència per a l’anàlisi i la gestió integral del programa d’empresa saludable, que apodera les persones a aconseguir hàbits de vida saludable. També és el canal de comunicació entre l’empresa i els seus equips, que crea una comunitat saludable i un entorn de benestar laboral.

Volem créixer amb tu

Els diferents productes tecnològics de Biwel donen solució a cada etapa del programa de benestar laboral i s’adapten a la cultura organitzativa de cada empresa. Volem créixer amb vosaltres, adaptant cada solució a mesura que evolucionin les vostres necessitats com a empresa.

El resultat final? Persones més compromeses, saludables i felices creen empreses més rendibles, sostenibles i saludables.

Productes de Biwel

Programes per a la gestió integral de la salut

Exercici físic

Alimentació saludable

Son reparador

Conciliació familiar

Seguiment mèdic

Entorn social

Educació i formació

Biwel té un impacte en l’àmbit empresarial i en la vida de les persones

+20.000

Usuaris

47%

Adherència

+85%

Satisfacció

Beneficis de la plataforma

Informació personalitzada

Potenciem l'autolideratge i l'apoderament de les persones generant canvis d'hàbits saludables mitjançant solucions adaptades a les seves necessitats i gustos, simplificant les operacions i optimitzant les comunicacions entre l'organització i la persona.

Configurable i gestió 24/7

La plataforma web està desenvolupada en un entorn cloud, és 100% personalitzable, responsive, multidioma, i es pot integrar amb intranets a través de Single Sign ON, amb sistemes de prevenció de l'empresa o d’altres mitjançant estàndards mèdics.

Resultats, estadístiques i analítiques

Triem els indicadors i mètodes més apropiats per a l'anàlisi detallat del projecte segons els objectius pactats, un pas que ens permet ser transparents i ètics en la gestió de la informació.

100% segura i confidencial

Garantim la màxima seguretat i protecció de totes les dades, transmetent-les de forma encriptada, complint la normativa vigent de la LOPD i assegurant la seva total privacitat i anonimat.

Quina utilitat té per al treballador el programa de salut empresarial?

El trabajador dispone de una herramienta 24/7 para el seguimiento y control de su salud y bienestar. De una forma integral, el trabajador dispone de soluciones para las diferentes áreas e indicadores de la salud: ejercicio físico, alimentación saludable, sueño, bienestar emocional, gestión de las emociones, tabaco, indicadores médicos, bienestar financiero, entorno social, conciliación familiar, educación y formación, entre otros.

Mediante esta plataforma de salud en el trabajo puede sincronizar sus APPs y wearables favoritos, crear y participar en retos y actividades individuales o grupales, consultar y compartir materiales de ayuda para su día a día desde su muro, o competir en rankings saludables dentro del entorno de salud empresarial.

El trabajador formará parte de una comunidad saludable en la que podrá encontrar respuesta a sus preocupaciones e intereses de salud permitiéndole adquirir y mantener un estilo de vida saludable a la vez que mejora su bienestar laboral.

Principals indicadors de la plataforma de salut empresarial

%
Lorem ipsum
+
Lorem ipsum
%
Lorem ipsum
+
Lorem ipsum

Información personalizada: Proyectos de salud empresarial a medida para las necesidades específicas de cada empresa.

Herramienta de gestión 24/7: Disponible a cualquier hora para poder realizar un seguimiento detallado del proyecto de empresa saludable.

Resultados, estadísticas y analíticas: métricas fiables para el análisis detallado del proyecto según los indicadores pactados con la empresa.

100% segura y confidencial: plataforma de confianza con acceso limitado a los profesionales de salud.

I com beneficia a l’empresa?

La plataforma de salut empresarial Biwel ofereix una anàlisi i gestió total de l’evolució del projecte d’empresa saludable, des de la seva implementació i seguiment fins a l’avaluació de l’impacte sobre la salut dels treballadors i també en l’organització, tant a nivell de salut, satisfacció, social com econòmic.

Mitjançant quadres de comandament, els diferents agents de l’empresa (Departament Mèdic, RRHH, Comunicació o Direcció) podran gestionar totes les iniciatives del projecte d’empresa saludable: activitats corporatives, reptes saludables, campanyes de salut, entre d’altres, per crear una comunitat saludable que doni continuïtat a projectes de salut posteriors.

L’empresa té a la plataforma Biwel el canal de comunicació ideal per dur a terme un projecte integral de salut.

Biwel ofereix tres packs, d’acord amb el nivell de l’empresa en matèria de salut en el treball:

START: Plataforma ideal per establir les bases d’un projecte d’empresa saludable des de zero. D’una forma ràpida, fàcil i eficient fomenta el canvi d’hàbits de vida saludable amb campanyes i reptes d’alimentació, activitat física i son. Els treballadors formaran part d’una comunitat saludable per equips que els ajudarà a millorar en les principals àrees del seu benestar i salut laboral, i entrar en una cultura digital de forma divertida mitjançant tècniques de employer experience i gamificació.

Millora la salut dels teus equips i contribueix a la comunitat de forma social.

La millor opció per a la gestió i prevenció dels riscos de salut detectats en el programa de benestar laboral. La plataforma Innovation ajuda a reduir els factors de risc de la salut de la teva empresa, ofereix un diagnòstic mèdic complet i un seguiment a temps real de diferents hàbits saludables de les persones, apoderant-les a portar un estil de vida saludable de forma individual i per equips amb recomanacions personalitzades diàries. És ideal per dur a terme un projecte d’empresa saludable que tingui en compte les necessitats reals de les persones.  Es poden llançar campanyes segmentades i gestionar i analitzar l’impacte de totes aquestes accions des de diferents quadres de comandament analítics.

Fomenta els hàbits saludables i extreu estadístiques segmentades en temps real.

Per a empreses que volen analitzar els factors que afecten el benestar dels empleats mitjançant dades analítiques i millorar el rendiment empresarial. Ajuda a dirigir el programa de benestar laboral de forma més eficaç i estratègica a través de la integració de programes de beneficis o altres sistemes ja actius a l’empresa amb les dades de la plataforma Biwel, obtenint un HR analytics sense límits.

Rendibilitza la inversió en programes de promoció de la salut amb major impacte.